top of page

WELCOME

to my PHOTO

magazine

rita

"Enjoy the little
          things in life"

Fotoshoot Rita  Dave van Hout #davevanhout
rita

HI I am Rita Kuenen

CAPTURING REAL & SPECIAL MOMENTS

LIFE

Geboren en getogen in de jaren '70 in het zuiden des lands en moeder van drie kinderen. In het tijdperk van de analoge fotografie was ik al vaak te vinden met mijn camera. Mijn eerste digitale camera kreeg ik na de geboorte van mijn zoon in 2003.​

Ik vind het bewonderenswaardig om te zien hoe verschillend en uniek iets of iemand is, en leg de kunst van het leven graag vast met mijn camera. Ik leer elke dag weer bij. Ik kijk niet maar zie dingen welke niet altijd door andere worden gezien ! Voor mij een hobby welke ik met passie uitvoer. 

 

I N D E X

Spread the rumor !

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
INDEX
PROJECTEN
Publicatie
Hi this is me
RKF_2021-06-05_Dans-3938-20.jpg

Hi, Thank You

 

Respecteer het copyright © voor alle foto’s op deze website. Gebruik van de foto’s, op elke manier en voor elk doel, is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming niet toegestaan. Bij verkregen toestemming is bij ieder mijn naamsvermelding verplicht.

I ask to respect the copyright © for all photos on this website. Use of the photos in any way and for any purpose is not permitted without prior written permission. With permission obtained, my name is required for every use.

get in touch
bottom of page